Preview Mode Links will not work in preview mode

RÄDSLAN

Mar 29, 2019

Vad har rädsla med konspirationsteorier att göra? Gör de enorma berättelserna om gränslös ondska oss... mindre rädda? Jack och Linnea försöker förstå saker som är väldigt svåra att förstå. Mejla oss på hej@rädslan.se, och besök vår hemsida: rädslan.se.


Mar 22, 2019

Och vad har den berättelsen med det fruktansvärda terrorattentatet i Christchurch på Nya Zeeland att göra? Jack och Linnea pratar om främlingsfientlighet, rasism, och när det ena övergår till det andra. Vår hemsida: rädslan.se. Vår mejl: hej@rädslan.se.


Mar 15, 2019

Flygolyckor, bränsleekonomi och den stora hemligheten som gör att rädslan egentligen är rationell: i veckans avsnitt pratar Jack och Linnea om flygrädsla. Vår hemsida är rädslan.se, och ni når oss på mejladressen hej@rädslan.se. Mejla frågor och tankar!


Mar 8, 2019

Jack och Linnea pratar om masshysterier, hur de fungerar och hur de yttrat sig genom historien. Vår hemsida heter Rädslan.se, och vår mejl är hej@rädslan.se.


Mar 1, 2019

Jack och Linnea försöker ta reda på om vi är mer rädda idag än vi var förr i tiden. Vår hemsida heter Rädslan.se, och vår mejl är hej@rädslan.se.